8 måder at spare penge på et Budget

Hvordan kan jeg gemme penge?” Det er det spørgsmål stillede af alle os ikke i den øverste 1% af rige mennesker. NAVN mærke tøj – jeg har været ansat ved to forskellige high-end detailhandlere på forskellige tidspunkter i mit liv og jeg ved (især i denne økonomi) at alt til sidst går på clearance (så længe der er noget af det tilbage). Nogle navn mærker eller designere tillader ikke deres merchandise til at gå på salg eller købes med Kuponer, men stormagasiner vil stadig sætte dem på clearance. Jeg ville aldrig købe noget i et stormagasin, der ikke var mindst 50% off og normalt du kan få det til 75% off. Nøglen ser semi-ofte, men du har brug for nogle selvkontrol. så hvis det bare cuases dig til at købe mere, kun se når du har brug for noget.

Lær hvordan man forhandle en løn for at få udbetalt mere. Dette kommer med praksis, så jo før du starter jo bedre. Øve forhandle tidligt i din karriere vil bedre forberede dig til større forhandlingerne har du senere i din karriere. Der er ingen grund til at forlade penge på bordet.

Nordstrom Rack skærer op til 68% rabat på et udvalg af Hunter kvinder støvler, sko, sokker og jakker, med priser der starter fra $14.97. (Priserne er som markeret.) Shipping tilføjer $7,95, eller få gratis levering på ordrer på $100 eller mere. Handlen slutter 24. September kl 10 am ET.

En masse af gange, par gå ind i bevægelse, tænker de forstår hvad deres betydelige andre ønsker og forventer af situationen, kun at lære der var så mange ting de ikke overveje. I virkeligheden, har forudsat at din betydelige andre de samme forventninger, som du kan føre til nogle store spørgsmål! Sidde, inden den endelige beslutning er taget og tale gennem dem.. Må ikke skjule hvordan du føler. Bare husk at gøre dette en afslappet samtale, så du både føler sig trygge, udtrykke deres håb og mål for forholdet.

Mennesker altid kigge efter denne vinkel,”svarede han med en træt klukle. Hans svar skæv primært mod sociale ansvar: Hvad er godt for Walmart kunder er godt for Amerika, og Walmart har en unik rækkevidde og et direkte forhold til forbrugere, der virkelig ønsker eller har brug for hjælp at gøre enderne mødes. Der var ingen andre kommercielle motiv,”sagde han blankt.

Jeg er også enig med dig om forsikring. Ja du kan have til at betale lidt nu, men hvis du nogensinde har brug for forsikringen, du vil være meget glad for, du investeret. Den mulige forrentning af din investering plus fred i sindet, får du er nå værd omkostningen i premium.

Du kan meget nemt bytte bøger, cd’er og dvd’er du er vokset træt af online. Bare rense ud din mediesamling, og handel dem med andre online ved hjælp af websteder som PaperBackSwap, hvis du bor i nærheden af et bibliotek, som lån dvd’er ud over bøger, bliver du endnu bedre off. Jo mere kan du låne og byttehandel med andre, jo flere penge du sparer over tid.

Indstilling tidsrammer er især vigtigt for væsentlige kortsigtede mål. For eksempel, hvis din bil transmission skal udskiftes, men du kan ikke råd til den nye transmission, vil du spare op penge til udskiftning så hurtigt som muligt for at sikre du ikke tilbage uden en måde at komme på arbejde. Et ambitiøst, men rimelig tidsramme kan hjælpe dig med at opnå dette mål.

Leave a Reply

Your email address will not be published.